Smeagol's Tutorial Axogon

HomeForumsBrickfilming ForumsGetting StartedSmeagol's Tutorial Axogon

This topic has 1 voice, contains 2 replies, and was last updated by Avatar of Superbanzai Superbanzai 1206 days ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Author Posts
Author Posts
April 7, 2011 at 10:45 pm #412676
Avatar of BrickoffMac
BrickoffMac

Hey guys, I have downloaded Axogon, I’m using it as a compositor for some green screens for a Lego animation project.

I’ve gone to Smeagol’s site which has been very helpful and clear when it comes to explaining everything and all the steps to take.

However, this following link:
http://smeagol.110mb.com/bluescreen.htm

Instructs the user to click the “source button” on Track 1. When I created the tracks, no such source button appeared at all. I have been tampering with the settings of Axogon but no dice. I’m running Win7 but I have the .exe running in Compatibility mode with Win98/ME like Smeagol instructed.

edit: *Direct Linked to Photobucket so viewing is easier*
http://i207.photobucket.com/albums/bb28 … tfman2.png

Note how I have three tracks created like Smeagol instructed, but NO source button is appearing anywhere, like Smeagol said there should. I’m running the same version, so I’m not sure what gives. I appreciate the help!

June 3, 2011 at 7:41 am #412913
Avatar of dinhdai88
dinhdai88

Hi everyone! I’m Dinhdai. I am a new member. Hope we have a great time here
Glad to meet you!

June 3, 2011 at 2:43 pm #412914
Avatar of Superbanzai
Superbanzai

Hi dindhdai88, Me and some of the other members like to go to the chat room so you should head there if you get the chance.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.