Video uploading help

HomeForumsGeneral ForumsSite FeedbackVideo uploading help

This topic has 1 voice, contains 16 replies, and was last updated by Avatar of badgerboy badgerboy 1882 days ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
Author Posts
Author Posts
August 21, 2009 at 11:20 pm #409435
Avatar of BrickLord
BrickLord

How do I put a link on a post to, like, a video I put on Youtube? Also, would I have to get an account on Youtube to put vids on it, so I could upload it to here? I want to apply for animating part of the LMP, so I need to know this stuff.

August 22, 2009 at 12:01 am #409436
Avatar of badgerboy
badgerboy

Well, to upload videos to Youtube, you need to create an account.

Once you create an account you will be able to upload videos. Once the video is uploaded, simply copy and paste the link to the video into your post.

Here’s an example:
I uploaded this film a while ago. I just went to the video page, copied the link, and pasted it in. http://www.youtube.com/watch?v=fZQPDvmc7dY

Or, if I wanted to, I could have it come up like this: Operation: Rebirth. I did that by clicking on URL at the top of the text box, and the putting an equals sign after “url,” and then pasting the link in after the equals sign. Then I typed in “Operation: Rebirth” between the “]” and the “[“. If you hover over where it says “URL” it help explain what I mean.

August 23, 2009 at 6:19 pm #409481
Avatar of BrickLord
BrickLord

Ok, I uploaded a video, but its only half the clip and its quality is terrible! What did I do?!

August 23, 2009 at 8:31 pm #409485
Avatar of badgerboy
badgerboy

Can I have a link to the video? And try uploading it again.

August 23, 2009 at 10:12 pm #409487
Avatar of BrickLord
BrickLord

Here ya go. http://www.youtube.com/watch?v=79tvuKTS_iw

August 23, 2009 at 11:36 pm #409491
Avatar of BrickLord
BrickLord

Never mind, I deleted the video. Here’s the new one: http://www.youtube.com/watch?v=RmDkoQ1jGS4

August 23, 2009 at 11:40 pm #409492
Avatar of BrickLord
BrickLord

And the problem still persists.

August 24, 2009 at 7:13 pm #409505
Avatar of badgerboy
badgerboy

Hm…maybe the video you’re uploading is actually only half the size?

I’d probably contact Youtube for help.

August 25, 2009 at 4:08 am #409525
Avatar of BrickLord
BrickLord

Hm…maybe the video you’re uploading is actually only half the size?

Huh? Only half the size of what?

August 25, 2009 at 6:59 pm #409533
Avatar of badgerboy
badgerboy

I mean half the length. The video you exported from whatever editing program you use only exported half the video, maybe.

August 25, 2009 at 8:52 pm #409538
Avatar of BrickLord
BrickLord

I dunno about that. I just used SMA. I hadn’t put it through any other programs.

August 25, 2009 at 9:08 pm #409540
Avatar of badgerboy
badgerboy

Ah, I see. Someone on Bricksinmotion mentioned a problem similar to yours, it might have something to do with Youtube. Have you tried contacting them?

August 25, 2009 at 9:24 pm #409541
Avatar of BrickLord
BrickLord

No, not yet. I’ll do that.

August 25, 2009 at 9:33 pm #409542
Avatar of BrickLord
BrickLord

Ok, how do I contact them about this? I clicked “contact us” and none of the contact catagories was abot video problems.

August 25, 2009 at 10:39 pm #409543
Avatar of badgerboy
badgerboy

I couldn’t find one either. You could try posting your problem on the Help forums: http://www.google.com/support/forum/p/youtube?hl=en

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.